Pridať recept

FOTORECEPT: Farfalle s hubovo-nivovou omáčkou

Fotorecept: Farfalle s hubovo-nivovou omáčkou
Zdroj: Tanuki

ingrediencie

250 g
cestoviny farfalle
100 g
šampiňóny
100 g
syr Niva
150 ml
smotana na varenie
1 ks
cibuľa
2 PL
olej na vyprážanie
2 PL
soľ

postup

1.
Cibuľku olúpeme, nakrájame na drobné kocky a do zlatista opražíme na oleji.
Fotorecept: Farfalle s hubovo-nivovou omáčkou
Fotorecept: Farfalle s hubovo-nivovou omáčkou
Zdroj: Tanuki
 
2.
Šampiňóny olúpeme, nakrájame na tenké plátky a pridáme na panvicu k cibuľke.
Fotorecept: Farfalle s hubovo-nivovou omáčkou
Fotorecept: Farfalle s hubovo-nivovou omáčkou
Zdroj: Tanuki
3.
Keď sú šampiňóny opražené, prilejeme smotanu na varenie a privedieme k varu.
Fotorecept: Farfalle s hubovo-nivovou omáčkou
Fotorecept: Farfalle s hubovo-nivovou omáčkou
Zdroj: Tanuki
4.
Do vriacej zmesi pridáme nadrobenú Nivu a počkáme, kým sa rozpustí.
Fotorecept: Farfalle s hubovo-nivovou omáčkou
Fotorecept: Farfalle s hubovo-nivovou omáčkou
Zdroj: Tanuki
5.
Medzitým si uvaríme cestoviny v slanej vode. Cestoviny scedíme, ale nezalievame studenou vodou.
Fotorecept: Farfalle s hubovo-nivovou omáčkou
Fotorecept: Farfalle s hubovo-nivovou omáčkou
Zdroj: Tanuki
6.
Omáčku nalejeme na cestoviny a ozdobíme sušenou bazalkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Vedeli ste, že ohriate zemiaky majú menej kalórií!
Vedeli ste, že ohriate zemiaky majú menej kalórií?
Tušíte, prečo sa oplatí jesť zemiaky či ryžu až na druhý deň? Odpoveď vás prekvapí!
Nevylievajte vodu z cestovín
Aj vy ju vylievate? 10 perfektných tipov, ako využiť vodu z cestovín, o týchto ste určite ešte nepočuli
Tušíte, na čo všetko sa dá ešte použiť voda z cestovín? Z týchto tipov budete určite prekvapení!
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
Špagety
Ohrievané cestoviny ako čerstvo uvarené! S týmito trikmi opäť premeníte studené cestoviny a omáčky na horúcu delikatesu
Zvyšky včera uvarených cestovín môžu chutiť rovnako dobre, ako pri prvom servírovaní. Stačí sa len naučiť,...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...