Pridať recept

FOTORECEPT: Zapekané mäso s krupami

ingrediencie

bravčové mäso
jačmenné krúpy
cibuľa
soľ
rasca
majoránka
mletá červená paprika
paprička čili
mleté čierne korenie
bravčová masť
smotana na varenie

postup

1.
Cibuľku osmažíme dosklovita na masti, pridáme nakrájané bravčové mäso chvíľku podusíme pridáme všetky koreniny a nakoniec krúpy premiešame spolu a polejeme vodou. Dusíme asi 20 minút. Preložíme do misy z jánskeho skla a dáme na 180 stupňov ešte zakryté 20 minút dusiť. Potom vytiahneme polejeme smotanou na varenie alebo smotanou na šľahanie či mliekom a 10 minút odkryté necháme dopiecť.
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Zdroj: eva2mala
 
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Fotorecept: Zapekané mäso s krupami
Zdroj: eva2mala
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...