Pridať recept

Šťava z mrkvy, zeleru a červenej repy

Šťava z mrkvy, zeleru a červenej repy
Zdroj: varecha-kucharka

ingrediencie

4 ks
stonkový zeler
1 ks
červená repa
1/2 ks
biela reďkovka
3 ks
mrkva
1 ks
citrón
trochu
petržlenová vňať
minerálna voda

postup

1.
Stonky zeleru umyjeme a pokrájame na malé kúsky. Repu, mrkvy a reďkev ošúpeme, očistíme a pokrájame. Petržlenovú vňať umyjeme a nadrobno nasekáme.
 
2.
Všetko zmiešame a zalejeme prefiltrovanou vodou (alebo minerálkou), pokvapkáme šťavou z celého citróna a dôkladne rozmixujeme. Necháme vychladnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať