Pridať recept

Kuracie plátky na šľahačke

2
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cibuľa
2 ks
kuracie prsia
1 téglik
smotana na šľahanie
150 g
zeleninová zmes
trochu
olej
1 štipka
soľ
1 štipka
korenie

postup

1.
Dno misy na pečenie potrieme jemnou vrstvičkou oleja a posypeme najemno nakrájanou cibuľou.
 
2.
Mäso umyjeme a nakrájame na tenké plátky, ktoré posypeme soľou, korením a poukladáme na cibuľu. Pridáme zeleninovú zmes.
3.
Dáme do rúry piecť pri teplote 180°C, po 20 minútach zalejeme smotanou a pečieme ďalších 10 minút. Podávame s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Kuracie rezne – klepať alebo neklepať?
Radi si pochutnávate na kuracích rezňoch? Niektorí si radšej doprajú túto hydinovú alternatívu oproti...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!