FOTORECEPT: Pečená krkovička s volským okom
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčová krkovička (bez kosti)
3
ks
cibuľa
1
PL
olej
2
strúčiky
cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
Príloha
1/2
kg
hranolky
2
ks
vajce
postup
1.
Mäso porežeme na kúsky (ako na rezne), hrubšie naklepeme, tenšie nemusíme. Mäsko osolíme a okoreníme.
2.
Na panvici popražíme cibuľu a pridáme mäsko, ktoré krátko - asi 2 minúty opečieme z oboch strán a ukladáme na plech, v ktorom sa bude piecť v rúre. Na plech môžeme dať opäť cibuľu (nebojte sa dať veľa, spolu s mäsom to bude chutne prepečené). Pečieme približne 30 minút na 220 stupňov, kým bude mäsko mäkké.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.