Pridať recept

Marinované morčacie prsia s ananásom

ingrediencie

4 plátky
morčacie prsia
trochu
mletá červená paprika
6 PL
mlieko
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
polohrubá múka
1 ks
vajce
trochu
údený syr
1 PL
horčica
1 konzerva
zaváraný ananás

postup

1.
Marináda: Vajce, polohrubú múku, soľ, čierne korenie, červenú mletú papriku, mlieko a horčicu zmiešame a namočíme do toho morčacie prsia na 3 - 4 hodiny.
 
2.
Marinované morčacie prsia vložíme do vyhriatej nádoby a vyprážame asi 4 minúty pod pokrievkou. Otočíme na druhú stranu a vyprážame bez pokrievky.
3.
Na hotové prsia poukladáme kúsky ananásu a prikryjeme ich plátkami údeného syra. Takto prichystané mäso dáme ešte na pár minút zapiecť do rúry, kým sa nám syr pekne nezapečie.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať