Pridať recept

Králičie závitky

ingrediencie

4 plátky
králičie mäso
soľ
1 ks
cibuľa
trochu
čierne korenie
trochu
mletá červená paprika
biele víno

Plnka

mleté mäso
1 ks
cibuľa
petržlenová vňať
1 ks
žĺtok

postup

1.
Plátky králika vyklepeme, osolíme a plníme plnkou.
 
2.
Mleté mäso zmiešame s mletou cibuľou, petržlenovou vňaťou a žĺtkom.
3.
Plátky stočíme, previažeme niťou, prudko opečieme. Opečené dáme na spenenú cibuľu a okoreníme trochou korenia a papriky. Nakoniec zalejeme bielym vínom.
4.
Dusíme, kým mäso nezmäkne. Šťavu zahustíme a podávame s ryžou alebo žemľovou knedľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Mrazené mleté mäso. Poradíme vám, ako ho najlepšie rozmraziť
Aké chyby robíme pri rozmrazovaní mletého mäsa? Takto bude vždy chutné a rýchlo rozmrazené
Jedlá z mletého mäsa patria k našim obľúbeným. Stačí spomenúť fašírky, čevabčiči alebo sekanú, ktoré...
Plnená paprika
Stavte na klasiku: 10 najlepších receptov na plnenú papriku
Klasika, ktorú všetci milujeme vo vašich obľúbených a rokmi overených receptoch.
Pečené mäsové guľky s troma rôznymi prílohami
Pečené mäsové guľky a 3 rôzne prílohy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke sú vždy dobrý nápad a môžete ich skombinovať s rôznymi prílohami.
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...
Mleté mäso
Mleté mäso zosivelo - dá sa ešte jesť? Ak sa to stalo aj vám, toto by ste mali vedieť
Mleté mäso má v závislosti od druhu zvyčajne svetloružovú alebo červenú farbu. Niekedy však môže byť...