Pridať recept

Rezne z husacích drobkov

ingrediencie

20 dkg
mäso z husacích drobkov
1 ks
cibuľa
3 dkg
maslo
8 dkg
sterilizovaný hrášok
soľ
čierne korenie
muškátový orech
hladká múka
1 ks
vajce
mlieko
1 ks
žemľa
15 dkg
masť

postup

1.
Obraté a pokrájané varené mäso z drobkov premiešame s malou cibuľkou spenenou na masle a hmotou na spojenie.
 
2.
Pridáme sterilizovaný hrášok, okoreníme, pridáme muškátový orech a osolíme. Z hmoty tvoríme pozdĺžne rezne, ktoré obalíme a vyprážame na masti.
3.
Vhodná príloha: Varené zemiaky s maslom a špenátom so šampiňónmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Rezne
Rezne sú naše najobľúbenejšie jedlo: Ako ich máte najradšej?
Rezne by sme pokojne mohli označiť titulom nášho národného jedla. Stačí sa prejsť v nedeľu po poschodiach...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!