Pridať recept

Korenené morčacie plátky

ingrediencie

1 kg
morčacie prsia
6 ks
vajce
1 KL
kečup
1 KL
horčica
1 KL
mletá rasca
1 KL
mleté čierne korenie
1 KL
sladká mletá paprika
1 KL
mletá pálivá paprika
1 KL
majorán
kari korenie
vegeta
2 KL
soľ

postup

1.
K rozšľahaným vajciam pridáme všetky korenia a rozmixujeme.
 
2.
Prsia vyklepeme, prelejeme pripravenou marinádou a dáme na 2-3 dni odstáť do chladničky.
3.
Potom plátky kladieme na rozpálený tuk a prudko z obidvoch strán opečieme. Podávame s dusenou ryžou alebo hranolkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
3 nevyhnutné kroky pre vytvorenie dokonalej marinády na kura
Poctivo vyberáte koreniny a bylinky do marinády, ale hotová kuracinka aj tak nechutí podľa vašich predstáv...
Marináda
5 jednoduchých marinád na grilované mäsko
Päť tipov na aromatické, chuťovo vyvážené a pritom surovinovo nenáročné marinády.
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Znojemská omáčka s morčacími plátkami
Morčacie plátky na kyslých uhorkách a párkoch: Delikátna znojemská omáčka
Známy recept je stelesnením rýchleho, a pritom delikátneho jedla.
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Úžasne šťavnaté mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku! Vďačím za to tejto surovine.
TOP
Marinované bravčové mäso
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Ako dosiahnuť jemné, chutné a zároveň šťavnaté mäso? Tajomstvo spočíva v marináde s jednou nezvyčajnou...