Pridať recept

FOTORECEPT: Smotanový posúch s kôprom

6
porcií
85
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
polohrubá múka
150 ml
mlieko
40 g
cukor
15 g
kvasnice
50 g
maslo
2 ks
vajce
1 KL
soľ
1 PL
kôpor
150 g
údená prerastená slanina
400 g
smotana kyslá

postup

1.
Urobíme kvások, do misy dáme múku, rozpustené máslo, vajcia, soľ, mlieko a kvások a vypracujeme polotuhé cesto. Necháme vykysnúť. Na plech dáme papier na pečenie a roztiahneme cesto.
Fotorecept: Smotanový posúch s kôprom
Fotorecept: Smotanový posúch s kôprom
Zdroj: damisa
 
2.
Smotanu rozmiešame so soľou pridáme kôpor
Fotorecept: Smotanový posúch s kôprom
Fotorecept: Smotanový posúch s kôprom
Zdroj: damisa
3.
a dáme na cesto a navrch pokrájanú slaninku
Fotorecept: Smotanový posúch s kôprom
Fotorecept: Smotanový posúch s kôprom
Zdroj: damisa
4.
Pečieme v predhriatej rúre 25 min. na 180 st.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod...
Kôpor
Kôpor na pokazený žalúdok, aj pre čerstvé mamičky
Kôpor sa pre niekoho spája s babkinou vychýrenou kôprovou omáčkou, inému sa slinky zbiehajú pri pomyslení...
Quiche so slaninou
Quiche si vás získa
Koláč nemusí byť iba sladký. Quiche je slaný koláč, ktorý pochádza pôvodne z Nemecka. V súčasnej dobe je...
Fotorecept: Hubník - hubový koláč
3 skvelé recepty na voňavé hubové koláče
Boli ste na hubách? A už ste prejedený hubovej polievky, či vysmážaných bedlí? Upečte si chutný hubový koláč.
Najlepšie recepty na legendárny podplamenník: Úžasne mäkký aj na druhý deň, stačí pridať túto surovinu,
Najlepšie recepty na legendárny podplamenník (podpecník): Úžasne mäkký aj na druhý deň, stačí pridať túto surovinu, rodina si ho nevie vynachváliť
Výborné recepty na tradičný podplamenník, ktorý určite vyskúšajte aj v novších prevedeniach. Toto sú naše...
Rýchly chlieb z panvice
Zázračný chlieb z panvice: Krásne mäkký aj na druhý deň, stačí múka, olej a nebudete sa vedieť dojesť!
"Pane in Padella" je názov špeciality z Talianska. Je to chlieb, ktorý sa pečie na panvici namiesto v rúre. A...