Pridať recept

FOTORECEPT: Diviak na smotane

ingrediencie

1 kg
mäso z diviaka
100 ml
olej
1 KL
celé a čierne korenie
5 ks
bobkový list
50 ml
ocot
200 g
mrkva, petržlen,zeler
1 KL
soľ
200 g
smotana sladká
100 g
smotana kyslá
2 PL
hladká múka

postup

1.
Deň vopred si mäso naložíme do pácu - do vyššieho hrnca alebo plechu dáme mäso, pokrájanú očistenú zeleninu, ocot, koreniny a zalejeme vodou, aby bolo mäso ponorené.
Fotorecept: Diviak na smotane
Fotorecept: Diviak na smotane
Zdroj: damisa
 
2.
Na druhý deň mäso vyberieme osolíme a opečieme prudko zo všetkých strán, pridáme všetky koreniny a zeleninu, podlejeme trochou vody z pácu, zakryjeme a dáme piecť do rúry do mäkka, počas pečenia podľa potreby podlievame. Mäso vyberieme a nakrájame porcie.
Fotorecept: Diviak na smotane
Fotorecept: Diviak na smotane
Zdroj: damisa
3.
Vyberieme koreniny a bobkový list a zeleninu rozmixujeme, pridáme smotany a múku a dáme prevariť, podľa potreby riedime smotanou.
Fotorecept: Diviak na smotane
Fotorecept: Diviak na smotane
Zdroj: damisa
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať