Pridať recept

Ryžová polievka

ingrediencie

maslo
nastrúhaná mrkva
nastrúhaný petržlen
ryža
zemiaky
soľ
petržlenová vňať
voda

postup

Na masle opražíme nastrúhanú mrkvu a petržlen. Zalejeme vodou a pridáme prepláchnutú ryžu. Povaríme 20 min. a pridáme nadrobno nakrájané zemiaky. Osolíme. Keď sú zemiaky uvarené, polievku si poprípade ešte dochutíme. Odstavíme ju zo sporáka a nasypeme do nej petržlenovú vňať.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Urobte odrazu plný hrniec! Najlepšia FARMÁRSKA polievka podľa receptu zo starej kuchárskej knižky, je lacná
Urobte odrazu plný hrniec! Najlepšia FARMÁRSKA polievka podľa receptu zo starej kuchárskej knižky, je lacná a nahradí aj hlavný chod!
Bohatá, sýta a mimoriadne chutná farmárska polievka pripravená podľa receptu zo starej kuchárskej knižky...
Môže sa ryža ohrievať?
Môže sa ryža ohrievať? Na toto si dávajte pozor a vyhnete sa zdravotným problémom
Aj vy zvyknete ohrievať ryžu? Možno ste to doteraz nerobili správne, pozrite sa.
Tajomstvo dokonale hustej polievky, a nie je to múka! Je to doplnkový zdroj bielkovín a polievka chutí vynikajúco,
Tajomstvo dokonale hustej polievky: Je to doplnkový zdroj bielkovín a polievka chutí vynikajúco, o tomto ste určite ešte nepočuli
Jeseň a zima sú obdobím, keď oceňujeme najmä hrejivé a husté polievky. Sú plné zeleniny a korenia, nielenže...
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...