Pridať recept

Cestoviny so špargľou

4
porcie
15
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
cestoviny
200 g
špargľa
200 g
smotana na šľahanie
200 g
šunka
3 PL
strúhaný parmezán
trochu
soľ
štipiek
žerucha

postup

1.
Špargľu očistíme a odkrojíme spodné konce. Cestoviny uvaríme v slanej vode, pred koncom varenia pridáme k cestovinám nakrájanú špargľu.
 
2.
Smotanu zohrejeme, pridáme strúhaný parmezán a nakrájanú šunku. Cestoviny polejeme smotanovou omáčkou a posypeme žeruchou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
obyvatelsr
17.4.2015 10:53 | |
+1 -1
toto skúsim,ale dám si brokoličku a nie špargľu. dobrý tip. (y) (y)
Podobné články
Špargľa
Ako sa má špargľa variť? Väčšina ľudí robí prácu navyše, zbytočne!
Špargľa by mala byť mäkká, ale zároveň pevná a šťavnatá. To je pre niektorých ľudí ťažké dosiahnuť...
Dúhový lesk na údenom mäse? Predtým, ako ho zjete, zistite, čo to je
Dúhový lesk na údenom mäse? Predtým, ako ho zjete, zistite, čo to je
Mali by sme jesť plátok šunky či údeného mäsa, ktorý sa po nakrojení rôznofarebne leskne? Dúhový lesk sa...
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Skladovanie špargle sa zdá byť samozrejmosťou, no mnohí ľudia robia základnú chybu. Špargľa tak rýchlo...
Delikátna špargľa: Všetky recepty, ktoré potrebujete poznať, aby ste vždy pripravili tú najchutnejšiu  špargľu
Delikátna špargľa: Všetky recepty, ktoré potrebujete poznať, aby ste vždy pripravili tú najchutnejšiu špargľu
Jedna z najdelikátnejších zelenín má obmedzenú sezónu od apríla do júna, preto si ju treba vychutnať, kým...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...
Špargľa: Zelenina, ktorá zmení vaše jarné menu
Špargľa: Zelenina, ktorá zmení vaše jarné menu
Nastala sezóna špargle. Povieme vám, prečo by ste ju mali jesť a čo si z nej pripraviť.