FOTORECEPT: Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale
4
porcie
90
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
8
ks
bravčový rezeň
4
ks
plátok šunky
4
ks
plátok syra
4
štipky
soľ
4
KL
mletá červená paprika
2
PL
bravčová masť
4
štipky
čerstvo mleté čierne korenie
postup
1.
Bravčové mäso umyjeme, pokrájame na osem rezňov a naklepeme.
2.
Každý rezeň po oboch stranách posolíme, okoreníme mletým čiernym korením a paprikou.
3.
Na štyri rezne položíme plátky šunky a plátky syra.
5.
Alobal vymastíme, položíme naň pripravené mäso a každé samostatne zabalíme tak, aby
pri pečení nevytiekla šťava.
6.
Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 220 stupňov C asi 35 minút.
7.
Alobal otvoríme a podávame buď s pečivom alebo tiež v alobale pripravenými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
zohe
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.