Pridať recept

FOTORECEPT: Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale

Fotorecept: Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale
Zdroj: zohe
4
porcie
90
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
bravčový rezeň
4 ks
plátok šunky
4 ks
plátok syra
4 štipky
soľ
4 KL
mletá červená paprika
2 PL
bravčová masť
4 štipky
čerstvo mleté čierne korenie

postup

1.
Bravčové mäso umyjeme, pokrájame na osem rezňov a naklepeme.
Fotorecept: Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale
Fotorecept: Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale
Zdroj: zohe
 
2.
Každý rezeň po oboch stranách posolíme, okoreníme mletým čiernym korením a paprikou.
Fotorecept: Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale
Fotorecept: Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale
Zdroj: zohe
3.
Na štyri rezne položíme plátky šunky a plátky syra.
Fotorecept: Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale
Fotorecept: Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale
Zdroj: zohe
4.
Zakryjeme ostatnými rezňami.
Fotorecept: Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale
Fotorecept: Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale
Zdroj: zohe
5.
Alobal vymastíme, položíme naň pripravené mäso a každé samostatne zabalíme tak, aby pri pečení nevytiekla šťava.
Fotorecept: Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale
Fotorecept: Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale
Zdroj: zohe
6.
Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 220 stupňov C asi 35 minút.
Fotorecept: Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale
Fotorecept: Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale
Zdroj: zohe
7.
Alobal otvoríme a podávame buď s pečivom alebo tiež v alobale pripravenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Najchutnejšie obrátené rezne: 12 overených receptov na tie najšťavnatejšie rezne, aké si môžete pripraviť
Najchutnejšie obrátené rezne: 12 overených receptov na tie najšťavnatejšie rezne, aké si môžete pripraviť
Vyprážané rezne majú silnú konkurenciu – mäkučké obrátené rezne. Mnohí z nás ich dokonca uprednostňujú...
Rezne
Rezne sú naše najobľúbenejšie jedlo: Ako ich máte najradšej?
Rezne by sme pokojne mohli označiť titulom nášho národného jedla. Stačí sa prejsť v nedeľu po poschodiach...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.