Pridať recept

Cestoviny s cibuľou a tofu

ingrediencie

100 g
farebné cestoviny
50 g
biele tofu
3 ks
cibuľa
1 PL
sójová omáčka
1 ČL
cesnak sušený
pór
podľa chuti
bazalka

postup

Zamiešame sójovú omáčku, sušený cesnak a bazalku. Tofu si nakrájame a dáme do marinády. Necháme chvíľu odpočívať. Zatiaľ si uvaríme cestoviny klasickým spôsobom. Cibuľu nakrájame, opražíme na trochu oleja, primiešame tofu a pór nakrájaný na kolieska. Opražíme do zlatova asi 5 - 7 minúť. Zmiešame s uvarenými cestovinami.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Cestoviny Alfredo
Viete, ako uvariť cestoviny bez vody? Ak to raz vyskúšate, inak ich už robiť nebudete! Triviálny a dômyselný trik, ktorý stojí za to
Keď si spomenieme na cestoviny, okamžite si ich spojíme s niekoľkominútovým varením. Pritom pripravené bez vody...
Nevylievajte vodu z cestovín
Aj vy ju vylievate? 10 perfektných tipov, ako využiť vodu z cestovín, o týchto ste určite ešte nepočuli
Tušíte, na čo všetko sa dá ešte použiť voda z cestovín? Z týchto tipov budete určite prekvapení!
Špagety
Ohrievané cestoviny ako čerstvo uvarené! S týmito trikmi opäť premeníte studené cestoviny a omáčky na horúcu delikatesu
Zvyšky včera uvarených cestovín môžu chutiť rovnako dobre, ako pri prvom servírovaní. Stačí sa len naučiť,...
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...