FOTORECEPT: Bryndzové halušky so slaninou
4
porcie
75
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
700
g
zemiaky
500
g
hladká múka
50
g
údená slanina
120
g
bryndza
1
téglik
smotana
trochu
soľ
postup
1.
Zemiaky očistíme, oškrabeme a najemno nastrúhame.
4.
Cez sitko s väčšími otvormi potom pretláčame cesto do vriacej osolenej vody.
5.
Halušky počas celej doby varenia občasne premiešavame. Necháme ich variť asi 10-15 minút, kým nevyplávajú navrch.
7.
Slaninu nakrájame na drobnejšie rezance, ktoré potom vysmážame.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.