Pridať recept

Hovädzie mäso s hubami

4
porcie
100
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
hovädzia roštenka
300 g
čerstvé huby
2 PL
hladká múka
50 g
maslo
1 štipka
čierne korenie
1 štipka
soľ

postup

1.
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Osolíme a okoreníme. Na masle mäso zľahka osmažíme z každej strany. Potom dolejeme vodu a dusíme, kým nie je mäkké.
 
2.
Omáčku zahustíme múkou. Potom pridáme nakrájané huby a ďalších 15 minút dusíme. Podľa chuti pridáme ešte soľ a korenie.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Mushrooms and truffle risotto
Huby ako korenina
Niektoré druhy jedlých húb sa používajú ako koreniny alebo pochutiny. Každý druh húb má inú, svojskú,...
Fotorecept: Hubník - hubový koláč
3 skvelé recepty na voňavé hubové koláče
Boli ste na hubách? A už ste prejedený hubovej polievky, či vysmážaných bedlí? Upečte si chutný hubový koláč.
Spracovanie húb
Tipy a triky, ako spracovať huby
Táto jeseň hubárom praje. Z príjemnej prechádzky lesom si môžete odniesť poriadnu výslužku. Prinášame...
Mladé a zdravé huby škoda sušiť. Naložte ich do pohárov!
Zopár tipov a rád, ako správne sterilizovať lesné huby.
hliva ustricová
Hliva ustricová - zázračná huba!
V posledných rokoch je hliva veľmi obľúbenou pochúťkou, ktorá sa dnes už bežne využíva v kuchyni ako...
Jasminova ryza
Kulinárske umenie, hudba a móda sa v Bratislave spojili v celok
Tvárou kulinárskeho podujatia Taste of Garden bol šéfkuchár Shahaf Shabtay.V metropole Slovenska sa začiatkom...