Pridať recept

Dia-bábovka

20
porcií
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
hladká múka
100 g
maslo
250 ml
mlieko
40 g
sorbitol
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
100 g
hrozienka
1/2 KL
citrónová kôra
trochu
tuk na vymastenie
trochu
múka na vysypanie formy

postup

1.
Maslo vymiešame so sorbitolom, pomaly prilievame mlieko a nastrúhanú citrónovú kôru. Pridáme múku s kypriacim práškom a hrozienka.
 
2.
Cesto nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy na bábovku. Pečieme pri teplote 180°C asi pol hodiny, kým nie je cesto zlatisté.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať