Pridať recept

Krevetový šalát s avokádom

ingrediencie

200 g
cestoviny
450 g
krevety
1 PL
vínny ocot
4 PL
chilli omáčka
1 PL
olivový olej
1 PL
chren
200 g
sterilizovaná kukurica
60 g
reďkovka
2 ks
jarná cibuľka
1 ks
avokádo

postup

Cestoviny uvaríme, pričom na posledné 3 minúty k nim pridáme aj krevety. Potom všetko precedíme a dobre prepláchneme. V mise ušľaháme zálievku z vinného octu, chilli omáčky, oleja a chrenovej omáčky. Cestoviny s krevetami vmiešame do misy, potom pridáme kukuricu, reďkovky, jarnú cibuľku a avokádo a jemne ale dôkladne premiešame. Hotový šalát podávame s chlebom alebo teplou bagetou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať