Pridať recept

FOTORECEPT: Cestoviny s cícerom a údeným tofu

Fotorecept: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
Zdroj: kucharka26

ingrediencie

200 g
bezlepkové cestoviny
200 g
údené tofu
1 ks
cícer
1/2 ks
šťava z citróna
3 strúčiky
cesnaku
4 PL
olivový olej
5 PL
sójová omáčka
studená voda

postup

Fotorecept: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
Fotorecept: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
Zdroj: kucharka26
 
1.
Tofu syr nakrájame na kocky a zalejeme sójovou omáčkou. Vložíme do chladničky na 15 min.
Fotorecept: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
Fotorecept: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
Zdroj: kucharka26
 
2.
Medzitým uvaríme cestoviny podľa návodu.
Fotorecept: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
Fotorecept: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
Zdroj: kucharka26
3.
Cícer z konzervy premiestnime do misky (vodu z konzervy vylejeme), pridáme šťavu z citróna, pretlačený cesnak a olivový olej.
Fotorecept: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
Fotorecept: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
Zdroj: kucharka26
Fotorecept: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
Fotorecept: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
Zdroj: kucharka26
4.
Všetko spolu rozmixujeme na hladkú kašu. Podľa potreby pridáme i trochu (cca 1 dcl) studenej vody, aby bola kaša vláčna.
Fotorecept: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
Fotorecept: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
Zdroj: kucharka26
5.
Uvarené cestoviny zmiešame s cícerovou kašou, tofu syrom, dochutíme sójovou omáčkou a ozdobíme bazalkou.
Fotorecept: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
Fotorecept: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
Zdroj: kucharka26
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Nevylievajte vodu z cestovín
Aj vy ju vylievate? 10 perfektných tipov, ako využiť vodu z cestovín, o týchto ste určite ešte nepočuli
Tušíte, na čo všetko sa dá ešte použiť voda z cestovín? Z týchto tipov budete určite prekvapení!
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...
Syry
Nie je to Francúzsko ani Švajčiarsko: Táto krajina je najšialenejšia na svete, čo sa týka syrov
Milovníci syra zbystrite pozornosť: Spoločnosť Mintel, ktorá sa zaoberá prieskumom verejnej mienky, zistila,...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...