FOTORECEPT: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
2
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
bezlepkové cestoviny
200
g
údené tofu
1
ks
cícer
1/2
ks
šťava z citróna
3
strúčiky
cesnaku
4
PL
olivový olej
5
PL
sójová omáčka
studená voda
postup
1.
Tofu syr nakrájame na kocky a zalejeme sójovou omáčkou. Vložíme do chladničky na 15 min.
2.
Medzitým uvaríme cestoviny podľa návodu.
3.
Cícer z konzervy premiestnime do misky (vodu z konzervy vylejeme), pridáme šťavu z citróna, pretlačený cesnak a olivový olej.
4.
Všetko spolu rozmixujeme na hladkú kašu. Podľa potreby pridáme i trochu (cca 1 dcl) studenej vody, aby bola kaša vláčna.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.