Pridať recept

Pastierska kapsa

ingrediencie

4 ks
paprika
2 ks
paradajka
300 g
ovčí syr
trochu
petržlenová vňať
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ

postup

1.
Umyté papriky osušíme, ošúpeme a vyberieme jaderníky.
 
2.
Paradajky nakrájame na drobno, pridáme rozdrobený ovčí syr, pokrájanú petržlenovú vňať, masu dobre premiešame. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
3.
Masou naplníme papriky a v rozohriatej rúre zapekáme. Podávame so zemiakovou kašou a kompótom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Plnená paprika v tradičných i menej známych verziách
Plnená paprika v tradičných i menej známych verziách
Paprika je fantastickým obalom pre rôznorodé plnky. Spoločne vytvárajú delikátne kombinácie, ktoré si...
Čerstvý syr
Ako skladovať žltý syr? Tento trik ho udrží čerstvý až 3 týždne!
Žltý syr je produkt, ktorý nájdete pravdepodobne v každej chladničke. Používame ho do sendvičov, nákypov...
Kupujete strúhaný syr? Radšej to už nerobte!
Kupujete strúhaný syr? Radšej to už nerobte!
Ako je to u vás? Strúhate vlastný či kupujete nastrúhaný? Toto sú tri hlavné dôvody, prečo sa oplatí radšej...
Čerstvé syry
Čerstvé syry vždy jemné a svieže: Takto ich najlepšie využijete v jarnej kuchyni
Čerstvé syry majú krémovú mäkkú, hrudkovú alebo polotvrdú konzistenciu. Využívajú sa pri varení...
Plnená paprika
Ako pripraviť najlepšiu plnenú papriku
Najchutnejšia paprika je tá plnená. A tá úplne najlepšia sa pripravuje v slovenských kuchyniach na maďarských základoch.
Plnená paprika
Stavte na klasiku: 10 najlepších receptov na plnenú papriku
Klasika, ktorú všetci milujeme vo vašich obľúbených a rokmi overených receptoch.