Výborná kapustnica
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
kyslá kapusta
100
g
sušené hríby
200
g
údené mäso
200
g
klobása
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1
ks
bobkový list
1/2
KL
majoránka
trochu
mletá červená paprika
postup
Kyslú kapustu pokrájame na menšie kúsky. Dáme do hrnca, pridáme údené mäso a klobásu. Osolíme, pridáme bobkový list, majoránku, mleté čierne korenie a varíme. Keď je mäso napoly uvarené, pridáme hríby, ktoré sme si predtým na chvíľu namočili. Varíme, kým nie je mäso hotové. Nakoniec pridáme trochu mletej červenej papriky.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.