FOTORECEPT: Millefoglie al cioccolato
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
horká čokoláda
250
ml
šľahačka
2
PL
cukor
200
g
jahody
mäta
štipiek
práškový cukor
postup
1.
Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli ( môžme pridať aj 50g masla).
2.
Čokoládu vylejeme na papier na pečenie potretý olejom a necháme stuhnúť v chladničke.
3.
Po stuhnutí krájame s teplým nožom obdĺžniky (cca 5x10 cm). Z jednej čokolády vyjde 12 kúskov.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.