Pridať recept

Morčacie rolky s mladou fazuľkou

ingrediencie

200 g
prerastená slanina
500 g
fazuľový struk
200 g
hrušky
600 g
morčacie prsia
250 ml
hydinový vývar
10 ks
čierne olivy
4 strúčiky
cesnaku
4 ks
paradajka
3 ks
cibuľa
koriander
oregano
soľ
mleté zelené korenie
olivový olej
majorán
petržlenová vňať

postup

1.
Na porcie nakrájame morčacie prsia, na okrajoch mierne narežeme a zľahka naklepeme. Posolíme plátky mäasa, potom ich posypeme koriandrom, oreganom a mletým zeleným korením. Zabalíme ich do plátkov slaniny, zvinieme a previažeme špagátom.
 
2.
Do vymasteného pekáča olejom vložíme mäso a vo vyhriatej rúre krátko zapečieme, potom teplotu zmiernime, podlejeme vývarom a budeme piecť približne hodinu.
3.
Pridáme nakrájanú cibuľu, cesnak, fazuľové struky a majorán. Podlejeme vývarom a budeme piecť približne pol hodinu.
4.
Na záver pridáme plátky ošúpaných hrušiek a necháme ich mierne opiecť, asi 5 minút. Prekrojíme paradajky, posolíme, pokoreníme a budeme piecť v rúre približne 10 minút. Podávame ozdobené olivami a pečenými paradajkami a ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať