Pridať recept

Vypražané morčacie rezne so syrom a šunkou

Vypražané morčacie rezne so syrom a šunkou
Zdroj: muz_s_vareskou

ingrediencie

600 g
morčacie rezne
4 plátky
debrecínska šunka
4 plátky
syr
3 ks
vajce
mleté biele korenie
sladká mletá paprika
soľ
hladká múka
strúhanka
olej na vyprážanie
citrón
petržlenová vňať

postup

1.
Väčšie tenké pláty nakrájame z morčacích pŕs a naklepeme. Budeme potrebovať 2 kusy na porciu. Mäso osolíme, okoreníme a ochutíme mletou paprikou.
 
2.
Na plátok mäsa dáme plátok syra a šunky a prekryjeme druhým plátom mäsa. Rezne dôkladne uzavrieme tak, že tĺčikom po celom obvode sklepneme mäso, aby syr nevytiekol.
3.
Rezne obalíme v hladkej múke, vyšľahaných vajíčkach a v strúhanke a vyprážame dozlata. Prebytočný tuk necháme odkvapkať a vsiaknuť do papierových utierok. Ozdobíme plátkami citróna a pteržlenovou vňaťou. Servírujeme s varenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...