Pridať recept

Treska so špenátom na zelenine

6
porcií
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6 plátkov
treska
mrazená zelenina
špenát
cesnaku
maslo
soľ
mlieko
korenie na ryby

postup

Plátky ryby si namočíme na hodinku až 2 do mlieka. Pripravíme si špenát - podusíme ho 5 minút na rozpustenom masle, pridáme cesnak a soľ. Osušené rybky osolíme prípadne okoreníme korením na ryby a naplníme pripraveným špenátom. Zatočíme do roličiek. Na plech vysypeme mrazenú zeleninu a na ňu poukladáme ryby. Na ryby dáme plátky masla. Prikryjeme alobalom a dáme do rúry na 20-30 minút.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať