Šošovicová polievka s tofu, FOTORECEPT
6
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
červená šošovica
1
ks
cibuľa
3
strúčiky
cesnaku
100
g
biele tofu
bobkový list, mleté korenie, soľ
1
ks
zeleninový bujón
citrónová šťava
postup
Zdravá a sýta polievka, ktorá chutí fantasticky...
2.
Šošovicu uvaríme zvlášť, stačí 15 minút. Vo väčšom hrnci speníme na oleji pokrájanú cibuľu a cesnak, Zalejeme vodou, pridáme soľ, korenie, bobk. list, bujón a povaríme. Pridáme uvarenú šošovicu.
3.
Do vysokej nádoby odoberieme trochu polievky, pridáme pokrájané tofu a rozmixujeme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.