Pridať recept

Grilované pstruhy

ingrediencie

4 ks
pstruh
trochu
citrónová šťava
podľa chuti
soľ
trochu
olej
40 g
maslo
1 ks
citrón
trochu
petržlenová vňať

postup

1.
Pstruhy si najskôr očistíme, pokvapkáme citrónovou šťavou rozmiešanou so soľou. Pstruhy necháme na chladnom mieste asi 30 minút. Potom ich potrieme olejom, trochu osolíme a vložíme do rozohriateho grilu. Takto pomaly opekáme.
 
2.
Pred podávaním pstruhy položíme na zohriate taniere, polejeme rozohriatym maslom, posypeme posekanou vňaťou a ozdobíme plátkom citróna. Môžeme podávať s opekanými zemiakmi a zeleninovou oblohou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať