Dusená červená kapusta s klobáskou
3
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
červená kapusta
3
ks
gombasecká klobása
podľa chuti
soľ
štipiek
korenie
trochu
provensálske korenie
postup
Kapustu nakrájame na 5 cm dlhé slížiky a dáme dusiť, pridáme korenie, soľ a podlejeme trochou vody. Počas dusenia ďalej podlievame vodou. Keď je kapusta hotová, dáme variť klobásu do vody. Klobásu necháme variť asi 5 minút. Potom vyberieme a podávame s kapustou. Môžme tiež klobásu nakrájať na drobné kocky, zmiešať s kapustou a podávať s knedľou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.