Raw čokoláda
6
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
125
g
raw kakaové maslo
115
g
raw kakaový prášok
25
g
palmový cukor
5
kvapiek
stévia
1
ks
vanilkový struk
postup
Maslo roztopíme vo vodnom kúpeli pri teplote najviac 42°C. Roztopené maslo potom dáme spolu so všetkými surovinami do mixéru a miešame, kým nevznikne hladký krém. Túto hmotu potom rozlejeme do formičiek a necháme stuhnúť. Podľa chuti môžeme čokoládu ochutiť aj kakaovými bôbmi, orechmi, goji atď.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.