Pridať recept

Raw čokoláda

6
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

125 g
raw kakaové maslo
115 g
raw kakaový prášok
25 g
palmový cukor
5 kvapiek
stévia
1 ks
vanilkový struk

postup

Maslo roztopíme vo vodnom kúpeli pri teplote najviac 42°C. Roztopené maslo potom dáme spolu so všetkými surovinami do mixéru a miešame, kým nevznikne hladký krém. Túto hmotu potom rozlejeme do formičiek a necháme stuhnúť. Podľa chuti môžeme čokoládu ochutiť aj kakaovými bôbmi, orechmi, goji atď.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kapustnica bez varenia. Alebo ako byť raw aj pri Novoročnom stole
Kapusta je tradičná slovenská plodina. Najčastejšie sa v našich záhradách pestuje zelená a červená. Zelená...
Cviklove spagety
Chutné RAW recepty z cvikly
Cvikla je úžasná zelenina. Mala by byť súčasťou každej domácej komory. Aj preto, že sú ingrediencie...
eva uhlik - cviklove rizoto
Navarili/narawili ste zdravo podľa Henriety Peškovičovej
Henrieta Peškovičová je autorka originálnych receptov, propagátorka zdravej výživy a už viac ako rok pre vás...
RAW detoxikačný koktail
Raw food
Raw food predstavuje nevarené, tepelne nespracované a často aj organické potraviny. Myšlienka surovej stravy sa...
Sladký krém bez cukru zo zázračných sliviek
Ak ste si v lete nasušili slivky, alebo ich máte nakúpené, tento krém bude pre vás ako stvorený. Rýchlovka,...
Vedeli ste, že...? Fakty o kivi
Kivi (kiwi) už niekoľko desiatok rokov pevne sedí na slovenskom trhu. Pamätám si na vôbec prvé, ktoré sme...