Srbský guľáš
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
hovädzie mäso
40
g
masť
40
g
cibuľa
200
g
lúpané paradajky
150
g
zelená paprika
10
g
hladká múka
1
štipka
soľ
1
štipka
červená paprika
1
štipka
voda
postup
Na masti zapeníme cibuľu, pridáme mäso pokrájané na kocky, popražíme, pridáme červenú papriku, posolíme, podlejeme vodou a dusíme. Pred do duseným pridáme umytú zelenú papriku pokrájanú na rezance a rozštvrtené rajčiaky. Po udusený zaprášime múkou a necháme prejsť varom. Podávame s knedľou, ryžou alebo zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.