Pusinky s horkou čokoládou
nízka
náročnosť
ingrediencie
450
g
práškový cukor
500
g
mandle
100
g
horká čokoláda
1
PL
škorica
1
PL
čerešňovica
4
ks
vaječný bielok
postup
Bielky si vyšľaháme s trochou práškového cukru na tuhý sneh. Do snehu pridáme mandle. Potom pridáme postupne zvyšnú cukor, čerešňovicu a šľaháme zľahka ďalej. Do snehu pridáme nakoniec mandle, škoricu. Pusinky pečieme v rúre pri miernej teplote. Keď si pusinky hotové spodok pusieniek namočíme do rozpustenej horkej čokolády.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.