Pridať recept

Kapustové rezne

ingrediencie

1 ks
hlávková kapusta
podľa chuti
soľ
1 ks
vajce
2 dl
mlieko
60 g
hrubá múka
trochu
strúhanka
60 g
olej

postup

1.
Kapustu si pokrájame na štvrťky a v osolenej vode uvaríme. Po uvarení ju vyberieme, necháme odkvapkať a dáme do chladničky stuhnúť, aby sa dali z nej krájať kúsky.
 
2.
Pripravíme si cestíčko z vajíčka, múky a mlieka. V ňom namáčame kapustu, obalíme ich v strúhanke a vyprážame na oleji. Môžeme k nim podávať zemiakovú kašu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Turkey schnitzel with potato and zucchini
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej...
Rezne
Rezne sú naše najobľúbenejšie jedlo: Ako ich máte najradšej?
Rezne by sme pokojne mohli označiť titulom nášho národného jedla. Stačí sa prejsť v nedeľu po poschodiach...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.