Pridať recept

Vlašský šalát

ingrediencie

200 g
zemiaky
150 g
mäkká saláma
2 ks
sterilizovaná uhorka
150 g
sterilizovaná pikantná zmes
150 g
ochutená majonéza
1 PL
horčica
1 KL
cukor
štipiek
mleté čierne korenie
1 PL
ocot
1 PL
worčestrová omáčka
štipiek
soľ

postup

Zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme a necháme vychladnúť. Salámu, zemiaky, uhorku pokrájame na malé kocky, dáme do misy, pridáme pikantnú zeleninovú zmes a premiešame. Majonézu rozmiešame s horčicou, cukrom, octom, soľou, worčestrovou omáčkou a korením, nalejeme na pripravené suroviny a zľahka premiešame. Necháme niekoľko hodín odležať.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
19.10.2020 12:48 | |
+0 -0
Toto je uz takmer autenticky vlassky salat.
Podobné články
Russian traditional salad in glass bowl decorated with Cherry tomatoes and fresh green parsley.
Toto sú účinky konzumácie zemiakového šalátu. Takto reaguje telo!
Ťažko si predstaviť veľkonočný stôl bez zemiakového šalátu. Hoci sa najčastejšie konzumuje na Veľkú Noc,...
Aj vy šúpete zemiaky do veľkonočného šalátu? Už to robiť nikdy nebudete, musím sa s vami podeliť
Aj vy šúpete zemiaky do veľkonočného šalátu? Nerobte to, radí skúsená kuchárka! Tento geniálny TRIK takmer nikto nepoužíva a to je škoda
Šúpanie zemiakov budete odteraz považovať za úplne zbytočné! Ak dnes pripravujete sviatočný zemiakový...
Ako dlho sa môže veľkonočný zemiakový šalát skladovať?
Ako dlho sa môže veľkonočný zemiakový šalát skladovať?
Zemiakový šalát je veľkonočná klasika, ktorá nebude chýbať na sviatočnom stole. Naopak, môžete očakávať,...
Kontroverzné použitie zemiakového šalátu rozdelilo ľudí na dva tábory - toto by nikto nečakal
Kontroverzné použitie zemiakového šalátu rozdelilo ľudí na dva tábory - toto by nikto nečakal
Pre mnohých je zemiakový šalát kráľovnou veľkonočného stola. Často ho na sviatky pripravujeme veľa a veľa...
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Pre mnohých ľudí nie je nič lepšie ako mladé zemiaky na obed doplnené šalátom a reďkovkami so smotanou...