Pridať recept

Kuracie rezne s broskyňami

ingrediencie

4 ks
kuracie prsia
štipiek
soľ
trochu
olej
1/2 ks
broskyňový kompót
2 PL
biele víno
60 g
maslo

postup

Kuracie rezne umyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a na rozohriatom oleji opečieme z oboch strán. Pridáme časť masla, prikryjeme a 20 minút dusíme. Počas dusenia obraciame. Odkvapkané polovičky broskýň rozpolíme na polovicu, pokvapkáme vínom a za zvyšnom masle niekoľko minút opekáme. Rezne dáme na taniere, obložíme broskyňami, obe šťavy zmiešame, necháme prejsť varom a nalejeme na rezne. Podávame s opečenými zemiakmi.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!