Pridať recept

Cestoviny so špenátom a nivou

4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

450 g
mrazený špenát
250 g
cestoviny
100 g
syr Niva
1 ks
cibuľa
1 strúčik
cesnaku
trochu
olej
2 PL
múka
2 PL
maslo

postup

1.
Na troche vody podusíme špenát, pridáme soľ, korenie a prelisovaný cesnak. Necháme chvíľu povariť.
 
2.
Cibuľu nakrájame na drobné kúsky spolu s očistenými hubami a osmažíme ich na masle, posypeme múkou. Zmes potom pridáme k špenátu.
3.
V osolenej vode uvaríme cestoviny, scedíme ich a vmiešame do špenátovej zmesi. Ešte za horúca pridáme nastrúhanú nivu a naložíme na tanier.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Domáce cestoviny
Doma pripravené cestoviny? Žiaden problém!
Jednoduchý recept na cestovinové cesto a zopár trikov ako vytvoriť niektoré základné tvary cestovín.
Nevylievajte vodu z cestovín
Aj vy ju vylievate? 10 perfektných tipov, ako využiť vodu z cestovín, o týchto ste určite ešte nepočuli
Tušíte, na čo všetko sa dá ešte použiť voda z cestovín? Z týchto tipov budete určite prekvapení!
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
Špagety
Ohrievané cestoviny ako čerstvo uvarené! S týmito trikmi opäť premeníte studené cestoviny a omáčky na horúcu delikatesu
Zvyšky včera uvarených cestovín môžu chutiť rovnako dobre, ako pri prvom servírovaní. Stačí sa len naučiť,...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...