Pridať recept

Conchiglioni s teľacím mäsom

4
porcie
55
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
teľacie mäso
200 ml
slepačí vývar
50 g
strúhaný parmezán
20 ks
conchiglioni
2 PL
paradajkový pretlak
2 ks
pór
2 PL
olivový olej
1 KL
korenie čierne celé
trochu
soľ

postup

1.
Mäso pomelieme. Pór nakrájame nadrobno a smažíme na oleji asi 2 minúty. Potom pridáme mleté mäso a smažíme ešte asi 5 minút. Potom podlejeme vývarom, osolíme, okoreníme a necháme 15 minút dusiť. Potom pridáme paradajkový pretlak a necháme ešte prejsť varom.
 
2.
V osolenej vode uvaríme conchiglioni al dente, scedíme ich a necháme odkvapkať. Naplníme ich mäsovou zmesou. Na záver posypeme parmezánom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať