Pridať recept

Vyprážaná ryba s mandľami

ingrediencie

400 g
mrazené filety z morskej šťuky
1 ks
citrón
podľa chuti
soľ
2 ks
vajce
trochu
hrubá múka
trochu
strúhanka
1 ČL
grilovacie korenie
trochu
olej
2 PL
mandľové lupienky

postup

1.
Rybu si najskôr dobre umyjeme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme ležať na chladnom mieste asi 60 minút. Potom rybu osolíme, obalíme v múke, vo vajci rozšľahanom so soľou, v strúhanke zmiešanej s grilovacím korením a mandľovými lupienkami.
 
2.
Vyprážame z obidvoch strán na rozpálenom oleji. Podávame s vareným zemiakmi alebo zemiakovým šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať