Fašírky
2
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
mleté bravčové mäso
100
g
farebná paprika
40
g
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
vegeta
štipiek
mletá červená sladká paprika
trochu
majorán
1
ks
vajce
trochu
strúhanka
trochu
olej
postup
Mleté mäso ochutíme soľou, mletým čiernym korením, majoránom, mletou sladkou červenou paprikou a vegetou. Necháme odležať 10 minút na chladnom mieste. Farebné papriky, cibuľu a cesnak očistíme a na drobno pokrájame. Do odležaného mäsa pridáme pokrájanú zeleninu, celé vajce a spolu premiešame. Necháme odstáť ďalších 15 minút. Podľa potreby môžeme mäso zahustiť strúhankou. Potom z masy formujeme okrúhle fašírky, ktoré vypražíme na rozohriatom oleji z obidvoch strán
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.