Fazuľová polievka s údenou treskou
4
porcie
22
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
PL
olivový olej
1
ks
cibuľa
1
ks
vňaťový zeler
2
ks
cukina
600
ml
rybací vývar
175
g
údená treska
2
konzervy
biela fazuľa
1
PL
kôpor
2
PL
šľahačková smotana
1
ks
mrkva
postup
1.
V kastróle rozohrejeme olej a nasekanú cibuľu, na kocky nakrájaný zeler, mrkvu aj cukiny pražíme 4-5 minút, alebo kým nezmäknú, ale nemali by zhnednúť.
2.
Pridáme vývar a necháme zovrieť, potom vmiešame tresku, posolíme a pokoreníme. Prikryjeme a slabo varíme 4-5 minút, alebo kým sa rybie mäso ľahko neoddeľuje.
3.
Pridáme fazuľu, ktorú prepláchneme a necháme odkvapkať, kôpor a smotanu. Premiešame a zohrievame tesne pod bod varu. Podávame v miskách.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.