Pridať recept

Rezancová polievka miso s tofu

ingrediencie

4 balíčky
prášok miso
900 ml
vriaca voda
175 g
šampiňóny
6 ks
mladá cibuľka
125 g
ryžové rezance
90 g
žerucha
175 g
tofu

postup

1.
Prášok miso rozpustíme vo vriacej vode. V hrnci ho necháme zovrieť a pridáme na plátky nakrájané šampiňóny a na kolieska nakrájanú mladú cibuľku.
 
2.
Prikryjeme a slabo varíme 2-3 minúty, aby zelenina zmäkla. Potom vmiešame rezance a slabo varíme 4 minúty.
3.
Vmiešame nahrubo nasekanú žeruchu a na kocky nakrájané tofu, potom necháme znovu zovrieť. Ak treba posolíme aj pokoreníme a podávame ihneď.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať