Rezancová polievka miso s tofu
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
balíčky
prášok miso
900
ml
vriaca voda
175
g
šampiňóny
6
ks
mladá cibuľka
125
g
ryžové rezance
90
g
žerucha
175
g
tofu
postup
1.
Prášok miso rozpustíme vo vriacej vode. V hrnci ho necháme zovrieť a pridáme na plátky nakrájané šampiňóny a na kolieska nakrájanú mladú cibuľku.
2.
Prikryjeme a slabo varíme 2-3 minúty, aby zelenina zmäkla. Potom vmiešame rezance a slabo varíme 4 minúty.
3.
Vmiešame nahrubo nasekanú žeruchu a na kocky nakrájané tofu, potom necháme znovu zovrieť. Ak treba posolíme aj pokoreníme a podávame ihneď.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.