Balíčky pita
4
porcie
11
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
chlieb pitta
trochu
maslo
100
g
syr Gruyère
100
g
šunka
1
ks
paradajka
1
PL
čatní
postup
Pod stredne rozohriatym grilom zohrievame chleby pita, najlepšie celozrnné, minútu z každej strany. Takisto ich môžeme zohriať v rúre alebo v hriankovači. Potom každý chlieb prekrojíme pozdĺžne napoly a otvoríme, aby vzniklo vrecko. Zvnútra ich potrieme zmäknútým maslom. Dovnútra rozdelíme plátky syra, šunky a kolieska paradajky. Nakoniec pridáme po lyžičke čatní. Chleby pita grilujeme asi 1,5 minúty z každej strany, alebo kým nie sú zľahka opečené.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.