Pridať recept

Lahodný losos s fazuľkou

ingrediencie

600 g
losos
trochu
soľ
trochu
mleté čierne a biele korenie
trochu
oregano
olej
500 g
zelená sterilizovaná fazuľka
2 strúčiky
cesnaku
zeleninový vývar
trochu
citrónová šťava
trochu
petržlenová vňať

postup

1.
Lososa si rozdelíme na 4 porcie. Tie osolíme, okoreníme korením aj oreganom a dáme na 2 až 3 hodiny niekde do chladu.
 
2.
Na rozohriatom oleji opražíme rybu z oboch strán domäkka a vyberieme. Do výpeku pridáme fazuľku, roztlačený cesnak, soľ, čierne korenie, niekoľko lyžíc zeleninového vývaru a podusíme pár minút.
3.
Takto pripraveného lososa dáme na tanier, k nemu pripravenú fazuľku, pokvapkáme citrónovou šťavou. Na ozdobu dáme plátok citróna a malú karotku.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať