Pridať recept

Rizoto s pečienkou

5
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
kuracia pečienka
1 kg
ryža
1 konzerva
kukurica
1 konzerva
mrkva
1 konzerva
hrášok
štipiek
soľ
trochu
mleté čierne korenie

postup

Uvaríme si ryžu. Dáme si dusiť pečienku. Nalejeme do nej vodu, osolíme a okoreníme. Keď už máme ryžu aj pečienku hotovú zmiešame dokopy a pridáme kukuricu, mrkvu a hrášok. Poriadne premiešame.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Aj bez mäska vykúzlite vynikajúce rizoto!
Ako správne na talianske rizoto?
Viete čo je nočná mora milovníkov talianskej gastronómie? Keď im do rizota pridáte šľahačkovú smotanu...
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto plus nápady, ako ho ozvláštniť
Uvarte si s nami skutočnú delikatesu, ktorá bude hotová do pol hodiny. Tu je osvedčený recept užitočné rady,...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...