Pridať recept

Rezance na taliansky spôsob

ingrediencie

350 g
široké rezance
štipiek
soľ
trochu
olej
1 ks
cibuľa
150 g
huby
150 g
párky
3 PL
ostrý kečup
100 g
tvrdý syr

postup

Cestovinu uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale, scedíme, pokvapkáme olejom a dobre premiešame. Cibuľu nakrájame nadrobno, opražíme na rozohriatom oleji, pridáme očistené huby nakrájané na plátky, párky nakrájané na kolieska, opražíme, prikryjeme a dusíme domäkka. Potom pridáme ostrý kečup, oregano, osolíme a niekoľko minút povaríme. Nakoniec hubovú zmes vmiešame do cestovín, primiešame postrúhaný syr a premiešame. Podávame so zeleninovým šalátom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať