Karfiolový šalát s reďkovkami
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
karfiol
soľ
1
KL
ocot
10
g
reďkovka
petržlenová vňať
citrónová šťava
100
g
majonéza
1
konzerva
hrášok
postup
1.
Karfiol vložíme do osolenej a okyslenej vlažnej vody na 30 minút, aby z neho vyšiel hmyz.
2.
Vyberieme, necháme odkvapkať a jemne rozoberieme.
3.
Reďkovky nakrájame na tenké plátky a pridáme ku karfiolu. Prisypeme najemno nasekanú petržlenovú vňať a hrášok.
4.
Pridáme citrónovú šťavu, majonézu a ozdobíme zvyšnými reďkovkami. Vložíme do chladničky uležať.
Podobné recepty
Kura na paprike: EXPRESNÝ obed pre celú rodinu, mäso sa rozplýva na jazyku a omáčka je krásne krémová
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.