Pridať recept

Tortellini plnené bravčovým mäsom

ingrediencie

300 g
tortellini plnené bravčovým mäsom
štipiek
soľ
trochu
olej
1 ks
cibuľa
5 strúčikov
cesnaku
400 g
sterilizované paradajky
trochu
oregano
1 stonka
petržlenová vňať

postup

Tortellini uvaríme podľa návodu na obale. Na rozohratom oleji opražíme cibuľu nakrájanú nadrobno, pretlačený cesnak, pridáme nakrájané paradajky, osolíme a niekoľko minút dusíme. Potom pridáme oregano, posekanú vňať a premiešame. Tortellini podávame preliate omáčkou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...