Indický kebab
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
bravčové mäso
250
g
baranie mäso
1
ks
cibuľa
4
strúčiky
cesnaku
1
ČL
mletá kurkuma
1
ČL
mletý koriander
1/2
ČL
chilli korenie
1/2
ČL
ďumbier
1
PL
horčica
1
PL
olivový olej
soľ
citrónová šťava
postup
1.
Obidva druhy mäsa pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme cibuľu posekanú nadrobno, rozotretý cesnak, všetky koreniny, horčicu, olej, soľ a citrónovú šťavu.
2.
Všetko spolu premiešame a dáme odležať na 2 až 3 hodiny do chladu. Potom z mäsa vytvarujeme šúľky, napicháme na ihlice a upečieme v grile.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.