Pridať recept

Kotlíkový srnčí guláš

ingrediencie

400 g
srnčie mäso
40 g
masť
soľ
mleté čierne korenie
2 ks
cibuľa
1 PL
mletá červená paprika
2 ks
paprika
2 ks
rajčiak
mäsový vývar
10 g
sušené huby
200 g
zemiaky
2 strúčiky
cesnaku

postup

1.
Mäso pokrájame na kocky a opražíme v rozohriatej masti. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, pridáme nadrobno posekanú cibuľu a znova opražíme.
 
2.
Posypeme mletou červenou paprikou, pridáme pokrájané papriky bez jadrovníkov, olúpané pokrájané rajčiaky a zalejeme mäsovým vývarom.
3.
Potom pridáme sušené huby a uvaríme skoro do mäkka. Nakoniec pridáme pokrájané zemiaky, rozotretý cesnak a guláš uvaríme do mäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať