Husacia pečeň na cesnaku
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
husacia pečeň
1
PL
solamyl
30
g
husacia masť
5
strúčikov
cesnaku
2
ks
cibuľa
soľ
postup
1.
Pečeň pokrájame na malé kúsky a ponoríme na chvíľku do vriacej vody. Vyberieme, necháme odkvapkať a osušíme.
2.
V rozohriatej husacej masti opražíme cibuľu a 3 strúčiky cesnaku. Pečeň poprášime Solamylom, pridáme k cibuli a cesnaku a prudko opečieme.
3.
Pridáme rozotretý cesnak z 2 strúčikov, osolíme a hneď podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.